3/10/07

Preparatius (I)

Definitivament, el grup està decidit a conquerir l'ILLA.

Per això s'han dut a terme diverses expedicions de reconeixement, per trobar els enclavaments enemics i estudiar l'estratègia d'atac. En aquestes expedicions, els nostres Intrèpids Exploradors han fet troballes arqueològiques importants, que seràn estudiades més endavant, amb la creació d'una Universitat, i amb la possible col·laboració d'entitats extrangeres.

Així doncs, s'estàn ultimant els detalls per la conquesta. Un grup d'aguerrits guerrers s'estan entrenant nit i dia per fer front als perills que es trobaran en la lluita, i, amb l'ajuda dels Intrèpids Exploradors estan preparant el pla d'atac, que en un principi es realitzarà en tres grups:

- El grup d'artilleria pesant, que travessaran les insondables aigües en vaixells equipats per l'ocasió, i assoliran el flanc nord de l'illa
- El grup d'infanteria, que convenientment camuflats, es dispersaran pel riu i assoliran la platja oest
- El grup de suport, que, estratègicament situats en la rereguarda, repeliran els atacs que puguin arribar per darrere.

D'altra banda, degut a la proximitat de les dates, un altre grup de gent s'està encarregant de l'organització del Correllengua.

Proximament, seguirem informant de més detalls de la conquesta i del programa d'actes del Correllengua 2007 a Móra d'Ebre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La conquesta es fa esperar...

Estic del tot ansiòs!