12/10/07

I per fi, la INDEPENDÈNCIA!

Doncs si. Avui, després de tant de temps, hem aconseguit conquistar l'ILLA. Hem escollit el dia d'avui, 12 d'octubre, aprofitant que tot l'exèrcit en ple de l'Estat opressor estava entretingut a la capital del regne, amb banderoles, modelets i tota la parafernàlia. Així, doncs, hem agafat tots els tracalets, i ens hem dirigit amb decisió cap al nostre objectiu. A continuació, transcrivim el diari de guerrilla:

  • Móra d'Ebre, 8.00. L'exèrcit es concentra al centre d'operacions. Es reparteixen les provisions i l'armament i material necessaris, i es carreguen als vehicles que ens portaran fins al port fluvial.
  • En algun lloc entre Móra d'Ebre i Móra la Nova, 8.15. Som els primers en tot. També som el primer exèrcit que es perd buscant el territori a conquerir. Ens reagrupem i ens dirigim cap al camí correcte.
  • Club Nàutic de Móra d'Ebre, 8.30. L'emoció ens entela la vista quan comencem a recórrer el camí que ens portarà al port fluvial.
  • Pàrquing del port fluvial, entre Garcia i Ascó 9.00. Abandonem els vehicles terrestres, ens equipem, agafem els vehicles aquàtics i, després del ritual per demanar bona sort a l'esperit de Companys, ens dirigim per terrenys salvatges i agresius, cap al port fluvial.
  • Port fluvial, 9.15. Deixem perfectament camuflats els vehicles aquàtics, i ens disposem a reconèixer el terreny per trobar un lloc adequat on instalar el grup de suport, que protegirà l'esquena dels grups d'artilleria i d'infanteria
  • Port fluvial, 10.00. Després de decidir les zones que cobrirà el grup de suport, l'exèrcit es reagrupa i prepara el que pot ser l'últim esmorzar junts. Ens espera una dura batalla.
  • Port fluvial, 10.30. Convenientment preparats, els valerosos membres de l'artilleria i d'infanteria, inicien l'atac, malgrat les dures condicions climàtiques, semblants a les del rigorós hivern.





  • Flanc Nord de l'ILLA,10.45. L'exèrcit assoleix aquest vessant de l'ILLA, sense baixes, i s'inicia la dura batalla per conquerir-la.



  • Centre de l'ILLA, 11.00. Per sorpresa de tots, no ens trobem resistència de cap tipus. Busquem per tot arreu, pero sembla ser que l'enemic ha deixat el territori a la seva sort.


  • Centre de l'ILLA, 11.15h. Com a mostra de la victòria i de l'alliberament de l'ILLA, l'exèrcit enarbora el nou simbol d'aquest petit país; l'estelada.





  • Illa de la Independència, 11.30. Per celebrar la victòria, s'inicien els actes festius de la jornada. Es canta l'Himne Solemne de l'Illa de la Independència, compost especialment per l'ocasió, i durant una hora, se celebren diverses activitats festives, entre elles, malabars, xarangues i cercaviles, tot regat amb la tradicional beguda cerimonial.
  • Illa de la Independència, 12.30. Exhaust, però content per la victòria assolida, l'exèrcit es disposa a replegar-se, per iniciar el trist retorn al regne veí, deixant com a testimoni de la seva conquesta l'estelada i el segell del col·lectiu.
  • Port fluvial (España), 12.45. Replegament del material utilitzat i tornem cap als vehicles. Girem la vista enrere i, gloriosa, s'alça l'estelada que ilumina, com un far, l'únic trosset de terra independent enmig de tanta opressió.


  • Móra d'Ebre, 13.30. Des del centre d'operacions s'informa al món del gran esdeveniment.
Fi del diari de guerrilla, 12 d'octubre de 2007
Ara que ja hem aconseguit el nostre objectiu, ens queda la tasca d'organitzar socialment el nostre petit país. Serà un reflexe del que volem que siguin els Països Catalans. Us seguirem informant de cada decisió que es prengui i dels actes que se celebrin.

El dia d'avui marca una nova fita en la història de la humanitat, i serà recordada al llarg dels anys i dels segles per nosaltres, els nostres fills, els nostres néts i per les generacions que han de venir.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

han estat molts dies de planificació, moltes nits estudian l'estrategia d'atac que tot i les dificultats (ferides infectades, lucsacions,sufriment, fred, texans estrets...) a resultat ser l'estratgia adequada per la conquesta. felicitacions i agraiments a tots els camarades q han fet posible aquesta gesta, conseguin aixi q d'un tros de terra en sorgis L'ILLA DE LA INDEPENDENCIA

VISCA L'ILLA DE LA INDEPENDENCIA!!!!!!!!!!!!!

segurem sofrin, seguirem lluitan, seguirem vencent!
"avui nomes una illa,
un pais serà demà"

Anònim ha dit...

Ostia com se n'aneu de l'olla!!!, nens poder ja es hora que creixeu, no?

Anònim ha dit...

Que dir?? Sincerament impressionant.
Soc un dels pocs que pot dir que ja ho sabia, m'explico... tinc estreta relació amb les tropes de reconeixement que van trobar l'illa fa temps. La vaig veure en planols estrategics i vaig decidir que algun dia... no se quan... quan deixi el tabac, anire a fer-hi una visita, evidentment acompanyat dels exploradors principals.

Anims i endavant, pero si seguiu aquest cami us titllaran de sonats (ara que el que escriu tambe s'en va una mica de la castanya.)

Amic dels exploradors, xanquer ocasional, tabaler vocacional i cunyat simpatic.

VISCA CATALUNYA... LLIURE!

Col·lectiu Crit i Revolta ha dit...

Anònim 1: Si, ens n'anem de l'olla, i molt, però saps que? no volem crèixer si això significa perdre aquesta ilusió que ens mou i tornar-se gris, sense lluitar per allò que realment desitgem. Un dia ens van dir que el món ja ens canviaria, però el cert es que encara ha de passar això, i de moment, estem intentant canviar el món... apunta't i fes com nosaltres, senzillament, viu i lluita!!
Anònim 2: saps de sobres que estas convidat al nostre petit país quan vulguis... potser algun dia d'estos hi anem a fer un vermut, ja t'avisarem!

VISCA L'ILLA DE LA INDEPENDÈNCIA!!!!
VISCA ELS PAÏSOS CATALANS LLIURES!!!!

Anònim ha dit...

Gràcies Col·lectiu Correllengua, accepto la invitació. Amb aixo suposo , espero que, encertadament que heu reconegut la meva indescriptible manera d'escriure i la meva simpatia innata.
Si no es aixo pues ja anirem quedant...

Amic dels exploradors, xanquer ocasional, tabaler vocacional, cunyat simpàtic i convidat a vermut.

VISCA CATALUNYA... LLIURE!