23/10/07

Correllengua 2007 (i V): actes fins al 3 de novembre

El Col·lectiu Correllengua us informem dels últims actes que es duran a terme pel Correllengua d'enguany a Móra d'Ebre:
  • Dimecres 31 d'octubre, a les 20.30h a l'agrobotiga 7 de Ribera

Inauguració de l'exposició de Jordi Balart, ceramista i escultor de Miravet. A continuació, tast de vins i explicació enològica de Joan Pujades, vinater de l'explotació Mas de la Caçadora dels Guiamets. Es prega confirmar assistència al telèfon 696 42 18 72

  • Divendres 2 de novembre, a les 19.30h, a les escales de l'església parroquial.

Inauguració de les plaques que marquen el record de les riuades documentades més grans de la història actual de Móra d'Ebre. Organitza l'Ajuntament de Móra d'Ebre

  • Divendres 2 de novembre, a les 20h, a la Sala Julio Antonio

Exposició Centenari de la Riuada de 1907.

El 23 d'octubre es compleixen els cent anys de la riuada de 1907. Amb motiu d'aquest centenari, l'Associació Cultural La Riuada organitza una exposició amb un recull de fotografies i documents que recorden aquests fets. L'exposició es podrà veure els dies 2, 3, 9 i 10 de novembre, de 19.30 a 21h, i els dies 4 i 11 de novembre, de 12 a 14h.

Amb aquests actes tancarem, doncs, l'edició 2007 del Correllengua a Móra d'Ebre, sense oblidar que l'Escola Bressol Municipal La Morera, la Llar d'Infants Xicalla, el Col·legi Públic Lluís Viñas, el Col·legi Santa Teresa i l'IES Julio Antonio també han participat de la festa, amb activitats dirigides als seus alumnes.

Agraïm des del Col·lectiu la participació de totes les entitats i associacions que, un any més, han col·laborat activament per fer del Correllengua una festa cada vegada més propera, més animada i més extensa, i els animem a continuar participant-hi com han fet fins ara. Sense la gent del carrer, el Correllengua no seria possible. Gràcies a tots!