6/6/08

Amb una mica de retard, primicia mundial

Problemes informàtics indesitjables no ens han permes fins ara poder actualitzar el blog. El fet és que els membres del Col·lectiu volíem fer ressò de la nostra participació a la manifestació que es va fer a Amposta el passat dia 18 de maig en contra del transvassament, però quan l'ordenador diu que no, és que no i ja està tot dit.
Doncs això, que els Illencs Independentistes, o almenys una gran part d'ells, ja que no tots hi van poder estar presents, vam participar activament en l'esmentada manifestació, i vam cridar ben fort, juntament amb moltissims companys, pels carrers d'Amposta que NO!!!! QUE NO VOLEM NI SENTIR PARLAR DELS TRANSVASSAMENTS!!!!!
I la veu de tots es va fer sentir per tots els racons d'Amposta, i va anar més lluny, per tots els racons de Catalunya, i fins i tot va arribar a Espanya... perquè n'estem farts que mos enganyin i mos vulguin fotre lo pel.
Avui per avui, diuen que ja no faran lo transvassament, ja en parlarem, perquè sonen campanetes per aqui i per allà, de que es deuen alguns favors a determinats organismes com podrien ser La Caixa, però no direm noms, eh?, i claro, si se deuen favors, d'una manera o altra s'han de pagar, i evidentment, mos la voldran colar per un puesto o altre.... ja en parlarem, i ja en sentirem a parlar...
Però bé, que el post d'avui anava per una altra cosa, que tenim una primicia mundial!!!! Senyores i senyors, amb tots vostès i en exclusiva, l'Himne Solemne de l'Illa de la Independència, interpretat pel nostre estimat president, en ocasió de la manifestació. Gaudiu-ne!!!!

HIMNE SOLEMNE DE L'ILLA DE LA INDEPENDENCIA

Davant de l'opressió
dels burgesos del veïnat
valerosos s'aixecaren
per clamar la Llibertat

Llibertat, llibertat
Llibertat, llibertat
Llibertat i compromís
Llibertat, llibertat
Llibertat, llibertat
Llibertat pel meu País

D'un tros de terra en feren
un indret per somniar
el que avui és una illa
un País serà demà

Llibertat...

Companys tots a les armes
que ara cal anar a lluitar
i fer nostra la victòria
dels Països Catalans

Llibertat...

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Salutacions. Només faig una ullada. Ja tornaré a visitar-vos amb més deteniment

A la citela estan ha dit...

Bon dia, aqui el xanquer simpàtic i aspirant a hereu de l'illa.
Ja tocava el tema actualització pero esta molt i molt be.
de moment res mes, estare a l'aguait per a veure si en dieu alguna de bona.

Col·lectiu Crit i Revolta ha dit...

Benvingut al nostre petit racó Jesús! Com a pubilla de l'Illa t'envio una abraçada de part de tots!
Esperem els teus comentaris i, si s'escau, les teves aportacions. I com no, apunta't a l'agenda que estas convidat a un vermut a l'Illa!