8/8/09

Correbars 2009 a Reus, 27 de juny

Aquesta vegada no anem tan tard!

Expliquem de que va la història d'avui. No sabem com ni quan ni de quina manera, pero els amics del Bou de Reus un bon dia es van assabentar del naixement del Crit i la Revolta, i ràpids i atents, ens van escriure convidant-nos a la Festa Major de Reus, per celebrar amb ells el Correbars.
Evidentment, els membres del Col·lectiu no ens ho vam pensar gens ni mica, i mos vam mudar per anar a l'esdeveniment, amb el consentiment del Crit i la Revolta com a parts implicades en l'"asunto".
I així mos tens a l'Explorador Intrèpid, lo President, la Membre Indefinit i la Pubilla enmig de Reus amb el Crit, la Revolta, el Sac de Gemecs i la càmara de fotos, disposats a passar-ho be!
Cal dir que la Membre Indefinit no surt a cap foto, perquè ella va ser l'encarregada de documentar gràficament l'esdeveniment.
Us deixem amb les fotos i una cançoneta dolça i tranquila!







1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones!
Sóc del Casal Popular Panxampla, a Tortosa i des de fa un temps q estem intentant contactar amb vosaltres però sembla q no hi ha manera. El meu correu és guillem@josoc.cat. Si em podeu enviar un correu i continuem parlant estaria molt bé per a coordinar projectes com el del Correllengua. Vinga, ja parlem!

Salut!