18/9/08

Correllengua 2008


Doncs si, ja ha passat pràcticament un any des de l'última edició del Correllengua, i ara ja estem planejant, ideant i imaginant el Correllengua d'enguany.
Este any el lema és "Futur, Llengua i Nació", i sota este lema volem que la gent de Móra festegi, un any més, la seva catalanitat i el sentiment de pertànyer a una terra única.
L'any passat la participació va ser un èxit, tots els centres d'ensenyament van realitzar actes i festes, i moltes associacions i grups van participar amb exposicions, xerrades, concerts.... este any no pot ser menys!!!!
Natros ja hem enviat una carta a les associacions, centres d'ensenyament i grups, però potser tu no pertanys a cap, o potser el grup al que pertanys no està interessat en participar-hi, però tens idees, tens ganes i vol de participar de la festa més gran dels Països Catalans. Llavors, doncs, només hi ha una solució: posa't en contacte amb natros! Tota ajuda i totes les noves idees seràn benvingudes. Així, convenç a la teva associació de participar en els actes del Correllengua, o vine a col·laborar tu directament amb nosaltres.
Enguany el Correllengua serà des del dia 6 d'octubre fins al 3 de novembre, i esperem omplir tots aquests dies de festa, actes i reivindicacio. T'hi esperem!
A mesura que anem deixant enllestida la programació, ho anirem penjant al blog.

6 comentaris:

Mestre Almogaver ha dit...

Podeu contar amb mi.. sempre em foto en saraus i me passen coses rares pero sabeu que teniu un incondicional que potser s'ho pensa i a banda de kayakista es fa del correllengua, ale!

ha dit...

Xeics!!! Andavant!!!

mireia ha dit...

Jo ja ho sabeu... pel que faci falta, compteu amb mi.. si és que la gent dels pobles veïns es pot donar un copet de mà!!!
Salut!

xavi ha dit...

Ja saps que el sector friki no faltarà aquest any amb les novetats del jocs Castellers i Almogàvers.

Anònim ha dit...

Jo porto dos anys intentant participar, de fet em faria goix, diuen que en soc membre, però, no se que passa que mai puc assistir, i no es per falta de ganes, espero i desitjo que aquest any sigui diferent tot plegat.

Kepa ha dit...

Por desgracia me lo voy a perder...., pero no os penseis que os habeis librado de mi jejje