1/2/09

Acte final de campanya de la Plataforma pel Dret a Decidir

Altre cop la nostra estimada Mireia ens va "enredar", i com que natros som fàcils d'enredar, ens vam deixar fer.
Aquesta vegada, la que ara és la nostra Ambaixadora Per Estos Mons, va fer d'enllaç amb la Plataforma pel Dret a Decidir (si, si, la mateixa Plataforma per la que vam recollir firmes i mos van perseguir vilment les forces opresores), i les altes esferes d'aquesta plataforma mos van convidar a participar en l'acte de final de campanya de la recollida de signatures, que es va fer el dia 29 de novembre a Barcelona, davant del Parlament de Catalunya.
A aquesta festa hi estaven convidats nombrosos personatges ilustres de la cultura i llengua catalanes, així com gegants, bèsties i músics, i entre tots, haviem de fer una festassa impresionant. El diumenge, però, es va despertar plujós, i aquesta humitat va fer desistir a molta gent de venir. De totes maneres, natros hi vam anar igualment, no teniem res a perdre i, en canvi, teniem molta il·lusió i ganes.
Així, doncs, carretera i manta fins a Barcelona, a reivindicar els nostres drets amb tots els companys que no es van deixar espantar per quatre gotetes. Aquí us deixem un petit recull fotografic.




L'Illa de la Independència crida i es revolta per decidir el seu futur!

2 comentaris:

mireia ha dit...

jajaj!!!
tard però val la pena!
El Crit i la Revolta van triomfar
aquell dia!
Ara, cap a Brussel·les, no???
;)

mireia ha dit...

per cert, t'has deixat d'explicar lo dels pits de la Revolta!!!!