22/11/08

Crit i RevoltaAmics, a tots, en un moment o altre, se'ns acudeixen idees, més o menys descabellades, que podem dur a terme i fer realitat amb més o menys sort. Els membres del Col·lectiu podem dir que des 100 idees que tenim, poques són realment aprofitables, però de tant en tant en surt una que no es bona, és bonissima!

I és així que un bon dia se'ns va acudir fer uns gegants. I com no, se'ns va girar feina, que fer uns gegants no és moc de titot!!!! D'aquesta manera, després de molta beguda cerimonial, la idea va anar prenent forma i nom: Crit i Revolta, una parella de gegants festius, alegres, compromesos i reivindicatius. I al cap d'uns mesos, el que només era un dibuix en un paper va esdevenir una realitat...

Aqui us presentem un petit muntatge amb les fotografies de tot el procés (no hi ha accents perquè el prograna este del photobucket no me'n deixa posar)Gracies a tots els que heu fet que aquests gegants siguin realitat!

4 comentaris:

A la citela estan ha dit...

maca la presentació.. pero ya us val que no he surtit a cap foto eh!! el que si ha sortit es el senyor tabu....

Col·lectiu Crit i Revolta ha dit...

Es veritat, no surts a cap foto..... ho sento!!!! Pero tranquil, que a la proxima entrada si que sortiras!

mireia ha dit...

un reportatge fantàstic!
Felicitats, artistes!

laxerinola ha dit...

Hola gent!!! La música que surt en aquest blog ens ha agradat molt què ens la podrieu enviar ???
sóm de la colla gegantera la xerinola de vallirana. El nostre correu es : alex_geg@hotmail.com a veure si podeu enviar la música merci :)