3/12/07

El Col·lectiu Correllengua amb l'Agrupació Excursionista La Picossa

El passat 28 d'octubre alguns membres del Col·lectiu Correllengua va col·laborar amb l'Agrupació Excursionista La Picossa en la 43ena edició del Dia del Camí de Muntanya.El Dia del Camí de Muntanya és un acte que se celebra cada any, organitzat per alguna entitat excursionista, i en el que es recupera un camí, se senyalitza, es fa festeta i es convida a vermut, bàsicament. Encara que no ho sembli, comporta molta feina per l'entitat organitzadora, i el Col·lectiu ens vam oferir per ajudar en el que fes falta. De manera que a les 7 del matí, tres intrèpids ja estàvem alçats i esmorzats per a que mos manessin feina. El camí que va escollir l'Agrupació és al terme de Tivissa, sortint del mateix poble, per l'anomenat Camí dels Borjos. Aqui podreu trobar la ruta http://www.lapicossa.org/rutesapeu/camidelsborjos.html
A nosaltres ens van fer estar en un punt de control, per a que la gent no s'equivoqués de camí. Va ser molta responsabilitat, pero vaja, ho vam fer tant bé com vam poder, i ens sembla que no vam perdre a ningú...
Per cert, l'Agrupació ens va obsequiar amb una fantàstica samarreta, com als demés col·laboradors, així anavem tots d'uniforme i si alguna cosa anava malament, tothom podria saber a qui anar-se a queixar... la veritat es que ningú es va queixar!

Posem algunes fotos de l'excursió:
El poble de Tivissa
Passant pel barranc dels Borjos
La senyera acompanyava el pas dels excursionistes
Quan es va acabar l'excursió, ens va tocar cambiar el rol i fer de cambrers, ja que l'Agrupació va organitzar un vermut per a tots els participants, que en total van ser molts, és a dir unes 270 persones, que es diu aviat.
I per acabar, una foto dels tres intrèpids col·laboradors!
Bé, només queda felicitar a l'Agrupació Excursionista per haver sigut capaços d'organitzar un dia així! Endavant! I compteu amb nosaltres sempre que faci falta!